Actualitat

×

Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: field_date a template_preprocess_ds_row_fields() (línia 123 de /var/www/vhosts/centreromanic.com/httpdocs/sites/all/modules/ds/views/views_plugin_ds_fields_view.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object a template_preprocess_ds_row_fields() (línia 123 de /var/www/vhosts/centreromanic.com/httpdocs/sites/all/modules/ds/views/views_plugin_ds_fields_view.inc).
  • Notice: Undefined index: field_date a template_preprocess_ds_row_fields() (línia 135 de /var/www/vhosts/centreromanic.com/httpdocs/sites/all/modules/ds/views/views_plugin_ds_fields_view.inc).

Actualitat

En aquest espai volem compartir les múltiples mirades sobre el conjunt romànic de la vall de boí que ens aniran oferint especialistes, col.laboradors, visitants i amics. Us animem a seguir-nos i compartir amb nosaltres la vostra experiencia!   

A tot visitant de la Vall de Boí se li fa evident l’inqüestionable rol d’icona del patrimoni de Catalunya que desplega aquesta joia de la confluència entre la força de la natura i el geni creatiu d

Ferran Mascarell